Search app
CSR Racing 2
ios

Premier Songs

(16)
Price
Free
Category
Music & Entertainment
Last Update
Feb 26, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Premier Songs

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

16

Avg rating,
total

⭐3.5

Description

2014 chars

Premier Songs është aplikacioni i parë funksional i cili ofron muzikë për të gjithë. Ky aplikacion mëton që ta zvogëlojë shpenzimin e konsumatorëve duke blerë këngën e preferuar, kurse në anën tjetër ta rrisë përfitimin e krijuesve muzikorë prapë duke shitur këngën e ofruar. Komuniteti muzikor me këtë aplikacion e mbron krijimtarinë nga piratëria dhe në çdo kohë ka mundësinë e kontrollit të shitjes online. Premier Songs pêr krijuesit muzikorë ka oferta të ndryshme bashkëpunimi: afatshkurtëra dhe afatgjata! Në botën virtuale muzikore, Premier Songs është përgjigjja Shqiptare për kohën moderne kur gjithçka gjendet në smartphone! Ne tashmë kemi realizuar një varg kontratash me muziktarë e producentë. Më shumë se 15000 këngë të zhanreve të ndryshme vecse janë bërë pjesë e Premier Songs duke filluar nga këngëtarët më në zë deri tek ata më të rinjë. Ju dhe Premier Songs është kombinimi modern, mbrojtje e të drejtës së autorit dhe fitimprurës! Premier Songs është kompani zvicërane me përvojë te gjatë në komunitetin muzikor në trojet shqiptare, por që ofertën e dërgon dhe e kontrollon në çdo cep të globit! Adhuruesit e muzikës suaj i kanë dy mundësi të blerjes së këmgës, përmes kartelës bankare dhe me anë të dy operatorëve VALA dhe IPKO. Andaj, nese jeni te interesuar qe te zvogeloni shpenzimet, të jeni të mbrojtur ju edhe kënget tuaja ligjërisht, të rrisni fitimet dhe të fitoni audiencë edhe përtej kufijve të komunitetit Shqiptar, atëherë adresa juaj është Premier Songs. - Premier is a platform that exclusively deals with artistic music composition, offering these products (Audio and Video formats) to the audiences. Premier enables the audiences a wider choice for music tastes and genres of most of the renowned singers, music groups, and composers who perform or performed in the music world. Apart from facilitating access of audiences to their music preferences, Premier also facilitates the launching and publishing of compositions by using the most advanced forms of modern technology.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About Premier Songs

Developed by Premier Songs AG.

Premier Songs is ranking in   Music & Entertainment

Last update was at Feb 26, 2021and the current version is 1.2.0.

To see all other keys and revenue click here 1251095122

Premier Songs have a 16a user reviews.

Premier Songs was released in the App Store. It is developed by Premier Songs AG, who have also released the following apps.

Premier Songs has 16 user reviews.​

Premier Songs has an average rating of 3.5. ​The latest version of Premier Songs 1.2.0​ ​​was ​released on Feb 26, 2021​.

You can download Premier Songs ​here

Find growth insights on our blog

Want more app conversions? Pick the right paywall.

Want more app conversions? Pick the right paywall.

Apple Search Ads and App Store Optimization: Complete Guide for 2023/2024

Apple Search Ads and App Store Optimization: Complete Guide for 2023/2024

Announcing Bulk AI Replies to Streamline Reviews Management

Announcing Bulk AI Replies to Streamline Reviews Management

React to user feedback and market trends faster

%# Google One Tap